Onze praktijk maakt het verschil

Over de praktijk

Mensen weten de weg naar onze tandartsenpraktijk in Lelystad. Niet alleen omdat wij een punt maken van goede kwaliteit. Ook omdat wij professioneel en geduldig werken bij behandelingen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van uw gebit, van de periodieke controles tot aan gebitsrenovatie.

Ingeschreven in het BIG-register

Onze tandartsen, de heer S. van de Pavert en de heer R. Simons en Mevrouw N. Terborg zijn afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en staan ingeschreven in het BIG-register.

 

  • S. van de Pavert 29054344802
  • R. Simons 29911036602
  • N. Terborg 19923270602

De Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (De wet BIG) stelt strenge eisen aan tandartsen voordat zij mogen werken.

Wij spreken uw taal

Een behandeling ondergaan is vaak spannend. Fijn als in je eigen taal kunt communiceren met je tandarts. In onze tandartsenpraktijk spreken wij uw taal. Wij spreken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Turks, Berber, Portugees, Italiaans, Papiamento en Indonesisch

Wij zijn er voor iedereen

In onze praktijk bieden wij professionele tandheelkundige zorg aan iedereen. Ook als er meer aandacht nodig is, bijvoorbeeld bij angstige cliënten of kinderen.

Het eerste consult als basis

Tijdens het eerste consult luisteren wij naar uw wensen en bezwaren zodat we u op een goede manier kunnen behandelen. Wij bespreken dan ook de behandeling en maken een offerte.