Beste Patiënten,

 

In verband met het Corona virus willen wij u laten weten dat wij er alles aan doen om uw gezondheid en veiligheid te verzekeren in onze praktijk. In navolging van het RIVM en de Knmt richtlijn Infectiepreventie, nemen wij de volgende maatregelen:

 

  • Het personeel van de praktijk ontsmet zijn/haar handen voor en na iedere behandeling en daarnaast wast zij zijn haar handen meer dan regelmatig per dag
  • Er worden voorlopig geen handen geschud
  • Een verhoogd schoonmaak protocol van de gehele praktijk is vanaf heden ingevoerd

Daarnaast vragen wij van u, onze patiënten, om de volgende maatregelen te nemen:

  • Ontsmet uw handen voor en na iedere behandeling. Desinfectiemiddelen worden door de praktijk ter beschikking gesteld op de balie.
  • Patiënten die onlangs in een van de getroffen landen (China, Singapore, Zuid-Korea, Iran, Italië) zijn geweest en last hebben van hoest of verkoudsheidsklachten, verzoeken wij vriendelijk zijn/haar afspraak telefonisch te verzetten.
  • Alle patiënten met hoest of verkoudheidsklachten en koorts verzoeken wij vriendelijk zijn/haar afspraak telefonisch te verzetten.

 

Patiënten die besmet zijn met het Corona virus kunnen helaas niet in onze praktijk behandeld worden. Indien dat het geval is neemt u telefonisch contact met ons op en dan zullen wij u verwijzen naar het ziekenhuis.

 

Bedankt voor uw vertrouwen en medewerking en iedereen een goede gezondheid gewenst.

Hartelijke groet,

 

Personeel Tandartspraktijk De Landerijen